اطلاعیه مهم برای داوطلبان کنکور ۱۴۰۵ و فرهنگیان شرط آموزش و پرورش برای تعطیلات زمستانی آلودگی تهران ماندگار می‌شود بازداشت یکی دیگر از اعضای شورای شهر کرمانشاه/ صدور قرار تأمین برای ۱۳ نفر از عوامل شهرداری و شورا باند فساد سازمان‌یافته در شهرداری بجنورد متلاشی شد توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟ رأی محکومیت شبنم نعمت زاده به ۲۰ سال حبس نقض شده است تغییرات در دریافتی معلمان؛ شمول کسور بازنشستگی فرهنگیان اعلام شد نحوه فعالیت مدارس خوزستان اعلام شد هشدار هواشناسی به این مناطق تهران / پیش بینی وضعیت جوی ۲۶ آبان ۱۴۰۴

تاثیر ۹۰ درصدی دوز یادآور واکسن کرونا در کاهش بستری

به گفته رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر تزریق دوز یادآور در کاهش مرگ و میر کرونا تاثیر ۸۰ تا ۹۰ درصدی دارد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۱ - ۰۱ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 23
کد خبر: ۱۴۳۶۹۲

به گزارش راهبرد معاصر محمد مهدی گویا، در کارگاه آموزشی معاونان بهداشت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در هتل قلب تهران، گفت: متأسفانه واریانت های جدید موجب افزایش سرایت بیماری، افزایش ظرفیت فرار ویروس از سیستم ایمنی، کاهش میزان آنتی بادی و افزایش ابتلای مجدد افراد شده و شاهدیم که ۶ هفته است که در سراسر دنیا موارد ابتلاء و متعاقب آن مرگ و میر کرونا افزایش قابل توجهی یافته است.

وی افزود: دلیل اصلی افزایش ابتلاء و مرگ‌ها این است که جهان انتظار نداشت کرونا در این فصل شروع مجدد داشته باشد و همه خود را پاییز و زمستان آماده کرده بودند. بنابراین احتمالاً پاییز و زمستان سختی در پیش خواهیم داشت. حتی کشور امارات که ادعای پوشش ۱۰۰ درصدی واکسیناسیون داشت دچار جهش ویروس و همه‌گیری شد.

گویا با تاکید بر این‌که از دانشگاه‌های علوم پزشکی می‌خواهیم نظام مراقبت سندرومیک را در مراسم اربعین جدی بگیرند، گفت: هفته گذشته ۱۴۷۱ مورد و این هفته ۴۱۱۹ مورد بستری کرونا در کشور داشته‌ایم. مرگ‌ها نیز از ۱۸ به ۴۰ و در این هفته به ۶۹ مورد رسید. در استان‌های یزد، خراسان جنوبی، مازندران، کرمان، قم و هرمزگان شرایط سخت‌تر است.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر با اعلام اینکه نرخ رشد بستری‌ها در تهران از ۱۰۸ به ۲۲۲ درصد و در البرز از ۱۰۶ به ۲۴۲ درصد رسیده است، اظهار داشت: در ۵ استان تهران، البرز، گیلان، بوشهر و کرمان روند و شدت بستری‌ها ارزیابی شد که نشان داد اثربخشی واکسیناسیون در مهار کرونا و کاهش ابتلاء و مرگ‌ها بسیار مثبت بوده است. الان کارآمدترین سلاح ما واکسیناسیون است.

گویا بیان کرد: موارد افزایش در سالمندان رو به تشدید و تزاید است و جمعیت بالای ۶۰ سال کشور نیاز به توجه بیشتر دارند. باید به نسبت میزان این جمعیت و نیز قشر بیماران خاص در هر استان، تزریق دز یادآور افزایش یابد. همچنین از سهل انگاری در رعایت پروتکل‌های بهداشتی باید جلوگیری کرد.

وی ادامه داد: درباره آینده کرونا و سویه‌های آن هیچ اظهار نظر علمی و دقیقی نمی‌توان کرد. فقط روش‌های درمان جدید سرپایی مطرح شده که در مرحله تحقیق است. بنابراین باید به طور مرتب در استان‌ها ارزیابی خطر بیماری انجام شود، تاب آوری نظام سلامت ارتقا یابد و در روش‌های اطلاع رسانی و جلب مشارکت مردمی اصلاح صورت پذیرد./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار